top of page

Diensten

Voor wie zet De Wijde Wereld zich in?

Het doel van De Wijde Wereld is het bieden van zo veel mogelijk ondersteuning op maat. Daarom bieden wij voor (bijna) elke zorgvraag een passend programma aan. Weet u niet zeker of wij kunnen bieden wat u nodig heeft? Neem gerust contact op. Dan kijken we samen naar de eventuele mogelijkheden.

Ondersteuning op maat

Begeleid wonen

De meeste kinderen en jongeren wonen thuis bij hun ouders of verzorgers, maar soms zijn er momenten dat dit even niet meer gaat en er een (tijdelijke) andere oplossing nodig is. Bijvoorbeeld als het gezin overbelast raakt of er andere complexe problematieken spelen. Tijdelijk of volledig verblijf kan eraan bijdragen dat het gezin weer even op adem komt.

Image by Annie Spratt
De-Wijde-Wereld (41).jpg

Ambulante begeleiding

‘’De Wijde Wereld’’ biedt individuele begeleiding aan kinderen en jongeren die ondersteuning nodig hebben in het normale leven. Gedurende het begeleidingsproces komt één van onze professionals voor een aantal uren per week bij de cliënt op locatie.

Respijtzorg

Door respijtzorg ontlasten wij de ouders en/of andere gezinsleden. Even de tijd om ‘op adem’ te komen is het doel van deze vorm van begeleiding. Het geeft ons voldoening om kinderen als ook hun ouders een fijne dag te bezorgen.

De-Wijde-Wereld (26).jpg
bottom of page