Het gezicht achter ''De wijde wereld''

 

Mijn naam is Emmely Hakkert, afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en het gezicht achter "De Wijde Wereld" Coaching en Begeleiding. 

Als de dag van gisteren herinner ik mijzelf dat de vraag werd gesteld wat ik later wilde worden. Hoe deze puzzel eruit zou gaan zien wist ik toen nog niet, maar welke vorm ik hier aan wilde geven wel. Ik wilde namelijk met mensen werken en echt iets voor een ander betekenen.

Inmiddels werk ik zo'n 10 jaar in de zorg en heb ik veel gezien en meegemaakt. Mijn ervaringen variëren van werken in de complexe jeugdzorg, psychiatrie en gehandicaptenzorg tot het (ambulant) begeleiden van kinderen en jongeren met een uiteenlopende/unieke hulpvraag.

In het voorjaar van 2018 heb ik ''De Wijde Wereld'' Coaching en Begeleiding opgericht om nog meer continuïteit te kunnen bieden, maar ook om een langdurige vertrouwensband aan te kunnen gaan met elk individu. Oprechte interesse en persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk evenals professionalisering en de communicatie met betrokkenen.

 

Inmiddels werken we met een kleinschalig team vol passende expertise, waarmee we maatwerk bieden aan elk individu!